skip to Main Content
Sponsor Scootmobiel-, Rolstoel-, Fiets- En Wandeltocht In Friesland

Sponsor Scootmobiel-, Rolstoel-, fiets- en wandeltocht in Friesland

In het kader van Wereld MS Dag (31 mei) en wegens groot succes in 2017, herhalen wij dit jaar de sponsortocht voor scootmobielers, fietsers, rolstoelers en wandelaars.

Het doel van de tocht is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de MS Vereniging Nederland in het kader van Wereld MS Dag (31 mei). Wij vragen zoveel mogelijk MS-Patiënten om hieraan deel te nemen en zich te laten sponsoren door familie, vrienden, bedrijven en wie je nog maar meer kan bedenken. Familie en vrienden die mee willen fietsen of wandelen zijn welkom. We rekenen op een grote opkomst om ons sponsorbedrag boven dat van andere provincies uit te laten stijgen.

De kleine Wielentocht is ca. 5 kilometer. De Trynwâldentocht is 20-30 kilometer. Vanaf 10.00 uur is er koffie met gebak. De start is vanaf 11.00 uur.

En alleen komen voor de gezelligheid en om de deelnemers aan te moedigen is natuurlijk ook prima.

Verpleegkundige zorg en een bezemwagen zijn aanwezig. Iedereen rijdt de tocht op eigen risico.


Zaterdag 26 mei. restaurant De Grote Wielen – Bûtlan 1 – 8926 XH Leeuwarden. Tel: 0511 – 431777


Gelijktijdig is er van 11.00 tot 15.00 uur een kunstmarkt waarbij schilderijen, sieraden en nog meer verkocht wordt. Alles gemaakt door MS-patiënten. Een deel van de opbrengst is voor Stichting Vrienden van de MSVN-Fryslân en komt ten bate van de afdeling in Friesland.

MS-patiënten die met hun zelfgemaakte kunst nog deel willen nemen aan deze markt, kunnen zich opgeven bij friesland@msvereniging.nl


Stap: 1 Kies een bedrag om te doneren aan: Sponsor Scootmobiel-, Rolstoel-, fiets- en wandeltocht in Friesland

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. De afgelopen 3 dagen ben ik op sponsorjacht geweest in Koudum. In mijn nieuwe buurt en in mijn oude buurt. Ik ben 2 jaar geleden verhuisd naar een levensloopbestendige woning. Dankzij de Fampyra had dit nog even kunnen wachten. Het is wel een fantastische buurt waar ik terecht ben gekomen en ik:
    Geniet!! Elke dag

    Tot nu toe ruim 50 sponsors gekregen en ga vandaag ook weer op pad. In mijn oude buurtje nog veel vrienden te bezoeken.

    Mijn actie staat ook op Facebook en op Koudum.nl met een link naar deze sponsorpagina. Ik hoop op nog meer sponsors en heb alle vertrouwen dat er nog veel bij komen.

    Met vriendelijke groet Tom Leppink

  2. Vanaf maandag tot gisteren heel veel mensen bezocht in mijn nieuwe en in mijn oude buurt. (Fuottenein en Hoofdstraat) Ik heb niet iedereen gesproken en als je nog een gift wilt doen of van mij persoonlijk de reden van de actie wilt horen. Mijn berichtenbox staat open via messenger of tomleppink@gmail.com Hartverwarmende reacties over mijn voornemen deze sponsorwandeling te maken. Veel mensen kennen mij ook uit de tijd in de rolstoel en zijn werkelijk verbaasd dat het nu zo goed gaat. Mijn doel van te voren was om 200 euro op te halen. Dat bedrag had ik maandag al bijna bereikt. Ik zit nu op € 575. Echt fantastisch hoe er in Koudum met mensen wordt omgegaan die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dank jullie wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top