skip to Main Content
Help Mee Meer Bekendheid Te Geven Aan MS

Help mee meer bekendheid te geven aan MS

Helaas verkeert de MS vereniging Nederland in zwaar weer als gevolg van het afbouwen van de subsidie die de vereniging ontving van het Prinses Beatrixfonds. Tot 2012 kreeg de MSVN € 300.000,- per jaar. Dat bedrag is in enkele termijnen per jaar afgebouwd naar € 0. Ook is er binnen de MSVN daardoor veel veranderd. Nu wordt hoofdzakelijk nog gewerkt met vrijwilligers naast een paar mensen die de kar moeten trekken

Bij gebrek aan vrijwilligers ben ik al jaren voorzitter, secretaris en penningmeester van onze werkgroep. Nu ga ik jullie niet vragen vrijwilliger te worden ( al is dat natuurlijk ook heel erg welkom) maar wel of jullie een kleine bijdrage willen storten .

Het internationale thema voor Wereld MS Dag 2017 is ‘leven met MS’. Als MS Vereniging Nederland sluiten we hierbij aan door ons in 2017 te richten op de ‘grilligheid van MS en de impact hiervan op maatschappelijke participatie’.

MS is grillig op diverse manieren: er zijn verschillende vormen; klachten verschillen per persoon, over tijd en in intensiteit; klachten zijn temperatuurgevoelig. Wij merken dat er nog onvoldoende bewustzijn is t.o.v. deze grilligheid in de omgeving van de MS-patiënt. Het ontbreken van dit bewustzijn leidt vaak tot veel onbegrip en heeft daarmee impact op maatschappelijke participatie. Hier willen wij wat aan doen!

Mei-maand = MS-maand!

Ik zou het geweldig vinden als u een kleine bijdrage zou willen overmaken

Claudia Koopman


Stap: 1 Kies een bedrag om te doneren aan: Help mee meer bekendheid te geven aan MS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top