skip to Main Content
Familie Drost Rijdt De Dolle Jonker-route

Familie Drost rijdt De Dolle Jonker-route

Familie Drost rijdt De Dolle Jonker-route voor het regiobericht


Voor de mensen in de regio Groningen/Noord-Drenthe is het belangrijk om op de hoogte te worden gehouden van de zaken die spelen in de regio, zoals koffie-ochtenden, contactbijeenkomsten, partnerbijeenkomsten, de voor- en najaarsbijeenkomst en alle andere activiteiten die in de regio worden georganiseerd voor en door mensen met MS.


Dat kan tegenwoordig digitaal, maar lang niet iedereen met MS kan en/of wil online actief zijn. Daarom is een papieren regiobericht nog steeds noodzakelijk. Daar zijn kosten aan verbonden. Om het regiobericht mogelijk te maken, niet alleen dit jaar, maar ook na 2019, zijn er fondsen nodig. Wilt u ons daarvoor dit jaar weer sponsoren door een gift over te maken? Via deze pagina helpt u de MS Vereniging regio Groningen/Noord-Drenthe met het realiseren van dit project. Hartelijk dank!


20.00
Gedoneerd van 500.00 Doel
3
Donateurs
Ended on
June
30
2019
 
In het kader van de Wereld MS Dag op woensdag 29 mei 2019 organiseert de regio Groningen/Noord-Drenthe dit jaar de vijfde sponsorscootmobiel- en fietstocht “De Dolle Jonker-route” rond het Leekstermeer.
Stap: 1 Kies een bedrag om te doneren aan: Familie Drost rijdt De Dolle Jonker-route

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top