skip to Main Content
Corrie En Jan Rijden De Berend Botje Route 2016

Corrie en Jan rijden de Berend Botje route 2016

Landelijk doel

Wereld MS Dag 2016 staat in het teken van zelfstandigheid van mensen met MS, van behoud van regie over hun eigen leven, zowel individueel als collectief. Het vervullen van een gidsfunctie in MS-land is de collectieve vormgeving van deze zelfstandigheid. Daarom streeft de MS Vereniging naar het vervullen van deze gidsfunctie.

Daartoe moeten zoveel mogelijk mensen met MS lid zijn van de vereniging en er moet een soepele en voortdurende uitwisseling van ideeën plaatsvinden tussen de leden. Helaas zijn met MS-patiënten zijn door hun ziekte gedwongen efficiënt om te gaan met hun energie. Reizen is voor hen nogal belastend.

De MS Vereniging is een landelijke vereniging. Om de leden in staat te stellen elkaar te ontmoeten en te spreken zouden meer reiskilometers moeten worden gemaakt dan de gemiddelde persoon met MS aan kan. De MS Vereniging ziet zich daarom genoodzaakt haar toevlucht te zoeken tot technische hulpmiddelen, tot communicatie op afstand, tot videoconferencing.

Met de huidige techniek zijn er voldoende mogelijkheden, maar daar zijn ook kosten aan verbonden.


917.00
Gedoneerd van 1,500.00 Doel
24
Donateurs
Ended on
June
28
2016
 
Corrie en haar man Jan rijden samen de Berend Botje route, de één met de scoot de andere op de fiets. Om zo samen sponsoren te werven voor deze actie.
Step 1: Specify your contribution amount for Corrie en Jan rijden de Berend Botje route 2016

Back To Top